GUESS- денимът на целия свят

Създаден през 1981г., брандът светкавично заема позиция сред лидерите в модната индустрия. Днес можем да заявим, че „Guess е денимът на целия свят“. Марката се отличава с високото си качество, отличен дизайн, актуалност и силни кампании.

Модната империя бележи началото си във вила на семейство Марсиано в Лос Анджелис. Името е измислено от братята Марсиано по време на ежедневните им пътувания по Олимпик Булевард в LA. Идеята се появила случайно. Момчетата минавали покрай билборд на Мак Доналдс, който гласял „GUESS what’s in the new Mac?“. Рекламата подбудила комични дебати, които станали повод за вдъхновение.

В началото на 80-те дънковите дрехи били демоде, но братята Марсиано видели възможност да комбинират европейския стил с традиционно американска материя. Оригиналните и перфектно изпипани модели на бранда създали ефектна, стилна и иновативна колекция, която завинаги променила мнението за деним. Днес този тип облекло е едно от най-предпочитаните в ежедневието.

Първоначално клиентите не приели с отворени ръце дънковите предложения, но основателите на Guess били решени да постигнат успех. Започнали със създаването на  slim-fitting, stonewashed, three-zip ankle джинси с името Marilyn Jeans. Моделът не бил добре приет първоначално. Това подтикнало братята да изпратят по един чифт заедно с ръчно написана бележка към няколко универсални магазина.

Първият клиент, който с най-голямо нетърпение поръчал 24 чифта дънки, бил от Bloomingdales. И ето, че работата потръгнала.  Marilyn Jeans се продали само за няколко часа. „Ние в GUESS се стремим да развием и представим колекция, която позволява на клиента да избяга от всекидневния си живот към един свят на нови открития. С течение на годините  GUESS  се е превърнала в синоним на Европейски стил, съчетан с Американски деним и мода.”– твърди Пол Марсиано, един от основателите.

От бански костюми и секси бельо, през ефектни шапки, елегантни чанти и женствени обувки, до красиви облекла, под всякаква форма – асортиментът е огромен, а изборът е труден, тъй като всяка една модна находка е създадена с любов и внимание към детайлите. Уверете се сами!

Дънков гащеризон GUESS

 

Бански костюм GUESS

Дънкова риза GUESS

Шапка GUESS в бежово с апликация

 

Дънкова раница GUESS

Дънки Guess 1981

рокля GUESS в червено

Дамски сандали GUESS

 

Разгледайте тук цялата селекция с модни предложени GUESS