Мода у дома, с Missoni под ръка

Безспорно сред най-атрактивните колекции за дома на големите модни брандове, е тази на италианската марка Missoni. Характерните плетива и уникални принтове, с които припознаваме страхотните творения на бранда, са пренесени и в интериора (или екстериора) на жилището ви.

Ако сте от хората, чийто начин на живот е подчинен на естетиката и лукса, със сигурност ще ви допадне интериорната линия на Missoni, която поставя акцент на меката мебел и текстилните аксесоари.

Пъстоцветни или графични – щампите са издигнати в култ! Най-силно присъствие е отредено на многообразието от красиви флорални и геометрични десени. Стилизирани цветя и зигзагообразни етно мотиви обагрят различни елементи, които имат декоративна или практична функция в дома ви.

Виждаме много табуретки, възглавници, тапети, вази, хавлии, постелки и т.н. В сайта на Missoni може да откриете различни категории за пазаруване на колекцията, вдъхновени от акварелните цветове, градината или екстериора край басейна, цветето пасифлора, графичната стилистика.

Още много предложения за дома от марката ще намерите в онлайн магазин YOOX.com.

автор: Делица Цонева