Моден дуел: Гунет Полтроу vs. Джесика Симпсън

Винаги е интересно когато две чудесни, много талантливи и красиви, но и много различни дами изберат един и същи тоалет. Днес, в нашия моден дуел изправяме една срещу друга именно две такива звезди и искаме да ви попитаме Коя го носи по-добре?

Когато става въпрос за личен стил и подпис,  Джесика Симпсън и Гуинет Полроу не могат да бъдат по-различни. Стилът на Гуинет е класически елегантен, секси и модерно небрежен, докато Джесика е по-скоро бохо-глам момиче не само в сценичните си предпочитания, но и в ежедневните си тоалети. И въпреки това по някакъв начин тези холивудски красавици са намерили пътя си към един и същи гащеризон от модна къща Galvan и то с не повече от месец разминаване в обличането му! Трябва да признаем, че изглеждат наистина страхотно!

Първа гащеризона избра Джесика Симпсън, която го облече на парти по случай десетата годишнина на собствената си модна марка в края на септември. За наша изненада звездата избра доста семпла и изчистена визия като бе добавила единствено пръстени и нежни обеци за блясък. Дръзкото прозрачно деколте на гащеризона всъщност разкриваше точно достатъчно количество плът, без да бъде пошло и Джесика истински сияеше. За своя грим певицата се бе спряла на по-тежка вечерна визия, което е отличен избор като се има предвид какво е събитието.

От друга страна, Гуинет Полтроу облече тоалета за партито по случай La Mer Icon и го съчета единствено с високи черни обувки, свеждайки аксесоарите си до минимум. Актрисата избра лек грим и небрежна прическа за своята семпла и класическа визия.

А вие какво мислите, чия визия ви допада повече?