Моден дуел: звездите с ризата на сърца от Burberry Prorsum

Звездите сигурно са полудели по… принтовете на сърца, любовта, марката Burberry Prorsum или чисто и просто – по една от ризите в есенната колекция на модната къща! Редица знаменитости напоследък облякоха “романтичното” модно творение, създадено от Кристофър Бейли.

По време на дефилето в Лондон прословутата риза в бордо, обагрена от щампа на бели сърца, беше представена от топ манекенката Карли Клос. След нея обаче цял куп известни дами се появиха точно с тази риза за различни светски събития, в ежедневието или на страниците на модни списания .

В модната преса я виждаме, носена от Лили Колинс за юлското издание на списание Glamour US. Стилистите на Miss Vogue Australia (брой септември 2013) са избрали същия кокетен модел за сладураната Ел Фанинг.

Модната икона Виктория Бекъм не пропусна да заложи на ефектната дизайнерска риза. Облече я за ежедневна разходка из Ню Йорк, в съчетание със слънчеви очила и черни дънки.

Английската телевизионна звезда и актриса Донна Еър и Тамар Бракстън облякоха същата риза през септември. Дона я съчета със стилен панталон, а по-малката сестра на Тони Бракстън избра дънки, допълнени от синджири и лачени обувки с остър връх.

Сега е ваш ред да ни кажете харесва ли ви “сърцатата риза” и да оцените в анкетата ни, на коя от дамите отива най-много модела от есенната колекция на британската марка Burberry Prorsum…

[polldaddy poll=7455434]

Автор: Делица Цонева