Моден дуел: Кайли Дженър vs. Каролина Куркова в Balmain

Днес сме готови да ви поднесем поредната порция Моден дуел, който всъщност е най-често срещаната битка в Холивуд. Две много стилни, но и много различни дами, се изправят една срещу друга, облечени в съвсем еднакви тоалети от Balmain. А вие, като нашето най-обективно жури, имате думата за това чия визия ви допада повече!? Може да оставите своето мнение като коментар под публикацията!

И така, започваме по честния хронологичен ред! Стилния и доста секси модел на Balmain първа облече супермоделът Каролина Куркова, известна в бранша като манекенката с едни от най-дългите крака. Бледата и русокоса красавица избра роклята преди две години за събитието „For The Love Of Cinema”, което се проведе в Швеция. Каролина бе предпочела да подчертае талията си с широк колан, отново от Balmain, а за да допълни тоалета си, бе обула семпли боти над глезена. И тъй като роклята е с високо деколте тип поло, косата на Куркова бе прибрана в стилна конска опашка, а красивите черти на лицето й – подчертани с малко по-силен грим. Прекрасна визия от човек, на който сме убедени, че просто всичко стои перфектно!

Съвсем друг подход ни показва сладката Кайли Дженър, която се появи с модела на Balmain по-рано тази година, по време на церемонията за връчването на наградите Billboard, когато тотално засенчи сестрите си със своята секси визия! Риалити звездата бе избрала да пусне свободно своята гъста и тъмна коса, да подчертае лицето си с вечерен грим, а талията си – със силно втален широк колан. Мини роклята е доста типичен за семейство Кардашиян избор на облекло, но трябва да признаем, че перфектно поддържаната фигура на Кайли изглежда наистина чудесно в подобен тоалет!

А вие какво мислите? Чия визия ви допада повече?