Моден дуел: Камерън Диас vs. Ел Макферсън

В днешния моден дуел подготвихме за вас една страхотна визия, която тайничко ни се иска и ние самите да изпробваме, защото наистина изглежда страхотно! Става въпрос за прекрасния гащеризон, произведение на дизайнерката Stella McCartney, със сладурски принт на малки бели точици и втален в кръста колан.

Разбира се, цената на стилния модел е една от причините да се въздържаме от подобна инвестиция, защото наброява 2 620 долара, което е доста извън разумния бюджет. Това обаче очевидно не притеснява звезди от ранга на Камерън Диас и Ел Макферсън, които се появиха със страхотния тоалет в две напълно различни ситуации.

Прекрасната Камерън Диас облече гащеризона първа като избра да се появи с него на премиерата на филма “Sex Tape” през юли миналата година. Актрисата изглеждаше безупречно в изчистената визия, тъй като бе предпочела са съчетае тоалета си единствено с нежни бижута – деликатно колие и гривна – и черни сандали с Т-образни каишки.

50-годишния топ модел Ек Макферсън, известна още с прякора „Тялото” заради безупречната си фигура, сложи известния гащеризон като го представи в една много по-различна обстановка. Красавицата предпочете стилния тоалет за разходка със съпруга си, а след това, няколко часа по-късно, се появи така облечена и в шоуто на Джими Кимъл. Ел бе избрала да съчетае модела с красива жилетка с ресни, сандали Jimmy Choo и обемна чанта. Визията й ни допадна наистина много, а широката усмивка на лицето й ни накара да пожелаем прекрасния модел на Stella McCartney още по-силно!

А вие какво мислите? Коя визия ви допада повече?