Моден Дуел: Кейт Бекинсейл Vs. Селена Гомез

Днес ви поднасяме поредната порция Моден дуел и отново се доверяваме най-вече на вас самите, за да преценим Кой го носи по-добре?!

Тази седмица се спираме на един особено секси тоалет от известния със своята провокативност дизайнер KaufmanFranco, който е един от абсолютните любимци на Холувуд! Рядко минава събитие от голяма величина, на което поне няколко звезди да не се появят в рокли от последните му колекции.

И като се има предвид, че с приближаването на пролетния сезон, бялото отново се превръща в най-голямата мания сред звездите на червения килим, избора на тези две  дами никак не ни учудва. И двете прекрасни, и двете стилни и двете талантливи – Селена Гомез и Кейт Бекинсейл ни поставят пред най-трудния избор в Моден Дуел до сега! Възможно ли е изобщо да се определи коя от тези красиви жени изглежда по-добре в секси модела на KaufanFranco с дълбоко деколте и изрязан гръб?

Нека погледнем обаче нещата хронологично. Кейт Бекинсейл облече роклята през ноември миналата година по случай раздаването на Американските музикални награди, където бе удостоена с честа да връчи приз в категория „Най-добър албум”. Актрисата бе избрала да съчетае тоалета си с едно от емблематичните колиета на BVLGARI от тяхната High Jewelry Collection, създадена по случай рождения ден на брандът – Serpenti и малък клъч. Наистина впечатляващо появяване!

От друга страна, сладката Селена Гомез, чиито стил израсна заедно с нея, избра да облече роклята на KaufmanFranco само преди няколко дни по случай 72nd Golden Globe Awards Post-Party, където певицата определено привлече вниманието на всички и одобрителните оценки на модните критици. Тя бе избрала да остави деколтето свободно, като вместо това бе предпочела да съчетае визията си с дълги обеци и стилен металически клъч!

А вие можете ли да вземете тежкото решение коя го носи по-добре??