Моден дуел: Кейт vs. Наоми vs. Линдзи

Днес сме ви подготвили много интересно модно съревнование, в което участват три супер популярни дами. Причината за горещата модна битка е ултра ефектната сребриста рокля с ресни, която Кейт Мос създаде за колекция пролет-лято 2014 на марката Topshop.

Първа с роклята видяхме самата й създателка – Кейт Мос, която се появи с творението си на страниците на списанията Vogue и Harper’s Bazaar. Дали защото сама е участвала в създаването на шикозното облекло, подходящо за парти, но британката изглежда така, все едно роклята е нейна втора кожа.

Още на представянето на колекцията през пролетта, видяхме роклята облечена от още един супермодел. Приятелката и колежка на Мос – Наоми Кембъл също блесна с ефектното творение. Деликатни бижута и високи черни сандали с кристали допълват стилното излъчване на шоколадовата красавица.

Още една знаменитост по-късно бе засечена с модела на Topshop. Лошото момиче на Холивуд – Линдзи Лоън също се довери на дизайнерските умения на Кейт. Червенокосата актриса завърши ансамбъла си с бежова чанта на френската марка Chanel и бляскави металически обувки.

Когато блондинка, брюнетка и червенокоса са облечени с една и съща официална рокля – дуелът със сигурност е горещ. Споделете ни коя от тях изглежда най-добре с бляскавия тоалет?