Моден дуел: Кендъл Дженър vs. Рита Ора – H&M x Balmain Edition

Всички сме наясно колко бързо се разпространи лимитираната колекцията на H&M x Balmain. След като миналата вечер подбрани гости имаха възможността да се докоснат първи до ексклузивните модели, днес хиляди фенове на двата бранда очакваха официалното й представяне по магазините, наредени на почти километрични опашки и то с часове наред. По всичко личи обаче, че стилните модели са любими и на много знаменитости!

След като видяхме армията на Balmain, на чело на която като Командир стои Кендъл Дженър, можем спокойно да кажем, че едва ли има някой друг, който да изглежда по-добре от нея, облечен в някой дизайните. Вече видяхме Кендал в почти всички части на света по повод какви ли не събития и във всевъзможни фотосесии от поредицата на бранда. Затова и спокойно можем да кажем, че всъщност именно тя първа (от всички изобщо) облече бленуваното сако-рокля със строг дизайн, двуредо закопчаване и пищни бродерии. Признаваме си обаче, че превъплъщението на Рита Ора също заслужава огромна доза внимание! Оставяме на вас да прецените коя изглежда по-добре!? Мнението си може да споделите в коментарите отдолу.

Докато Кендъл Дженър избира да комбинира тоалета си с черен клин и високи чизми, да остави смелото деколте отворено и да прибере косата си назад, британската певица Рита Ора се спира на по-различна визия. Тя съчетава сакото-рокля отново с високи ботуши, но към тях добавя мрежест чорапогащник, а към деколтето – мрежесто бюстие. За лицето си избира доста по-тежък вечерен грим, в които устните са основен акцент, а за косата си – две дълги плитки.