Моден дуел: Ким Кардашиян vs. Кара Делевин

Днес модното съревнование е между две дами, които постоянно са в медийното пространство, а стилът им е обект на наблюдение, затова ни е много интересно, коя от тях, според вашето мнение, се е справила по-добре със своята визия. И така, една срещу друга изправяме Кара Делевин и Ким Кардашиян!

Причина за дуела между тях стана една красива пола от колекция пролет-лято 2014 година на британската марка Burberry Prorsum. Моделът е тип молив и е ушит от фина черна дантела.

На дефилето на марката беше представена в комбинация с бяла риза, сива наметка и колоритни аксесоари, но Кара и Ким се спряха на други ансамбли в по-неутрална гама.

Топмоделът първи се появи с полата още през април. Делевин е съчетала модното творение с риза в екрю, класически сатенирани черни обувки и ефектен клъч в графична тоналност.

Наскоро и Ким бе забелязана със същата пола на Burberry Prorsum. Съпругата на Кание е заложила на по-рокаджийско излъчване, изцяло в черна гама. Допълнила е с втален дълъг топ и кожено яке, също на марката. Тъмни очила и изключително шикозни обувки на ултра висок ток са финалния акцент.