Моден дуел: Кой носи съдрани дънки по-добре?

Когато една модна тенденция се наложи, няма как да не я видим върху повече хора. Особено ако тези хора са сред звездния елит на Холивуд, а мястото – улиците на Лос Анджелис. Колкото и да сме прецизни в модните си решения, при малко лош късмет винаги е възможно някъде да срещнем още някоя дама, облечена точно като нас. В такива случаи единствено собствения ни стил и внимание към детайлите в облеклото могат да ни отличат до степен, в която еднаквите рокли (например) дори не се забелязват!

Именно на това са заложили и тези звездни дами, които са избрали очевидно популярния чифт дънки от One Teaspoon Jeans на горе-долу благоразумната цена от 138 долара. И въпреки, че лесно можете да постигнете този готин износен ефект и вкъщи, с ножица в ръка, Фърги, Кристина Милан, Криси Тайгън и Сара Хайланд са решили да заложат на готовия модел. Четирите дами обаче ни показват доста различни превъплъщения, които веднага отклоняват погледа ни от съдрания чифт дънки, за което ги поздравяваме!

Кристина Милан избира спорно-елегантна визия, в която съчетава дънките си със скъсен топ и неоново розови яке и токчета. От друга страна Фърги залага на своя ежедневен стил и съчетава чифта с вързана на кръста мрежеста блуза, черно-червено бомбър яке и високи кецове. Криси Тайгън ни показва съвсем casual тоалет, в който комбинира моделът с дълга жилетка, ниски сандали, широкопола шапка и стилна обемна дамска чанта. И накрая Криси Тайгън облича готините дънки с натъпкана риза, колан и ниски обувки тип Oxford.

Според вас коя се е справила най-добре при съчетаването на известния чифт от One Teaspoon Jeans? Кристина Милан, Фърги, Криси Тайтън или Сара Хейланд?