Моден дуел: Коя сестра го носи по-добре?

Всички знаем, че няма по-естествено нещо от това сестрите да разменят дрехите си. Тези от вас, които имат сестра горе-долу на тяхната възраст познават онова изкушаващо чувство да вземете супер-готината-й-пола или много-сладкия-чифт-дънки, които са толкова близко – в съседния до вашия гардероб. Още нещо, което със сигурност знаем, е колко огромни са гардеробите на звездите. За това си представете какво е да си избираш дрехи именно от техните архиви, пълни с дизайнерски произведения на изкуството, струващи стотици долари. Сигурно точно това си мислят и Клоуи и Кортни Кардашиян и Соланж и Бионсе Ноулс, когато за различни светски събития решават да вземат на заем нещо от сестринския стил.

Нека започнем с клана Кардашиян. Като се вземе под внимание фактът, че сестрите Кардашиян присъстват на почти всяко звездно събитие, никак не е странно, че от време на време може да засечеш някоя от тях да носи рокля на другата. Случвало се е в какви ли не комбинации  като  сега е ред на Кортни и Клоуи. Двете сестри избират дълга феерична рокля с черно-бял леопардов принт и смело свободно деколте. Моделът е на Roberto Cavalli, а чисто хронологично първа го облече Клоуи през 2011 година по време на церемонията по раздаването на Teen Choice Awards. Това означава, че Кортни си е направила бърз шопинг тур из гардероба на по-малката си сестра, защото тя облече макси роклята едва тази година по случай откриването на нов клуб в Ню Йорк.

В подобна ситуация попаднаха и други две известни сестри – Бионсе и Соланж Ноулс. И двете са добре познати със страхотния си стил и често красят първите места на различни модни класации, за това ни е наистина трудно да решим коя носи по-добре прекрасно color-block палто от  Harbison. Преди около година Бионсе небрежно го наметна върху пола с висока талия и скъсен топ с нежни флорални мотиви като към визията си добави и дръзки очила и сладурски пухкав клъч. От друга страна, само преди няколко дни Соланж се появи с красивата дреха в една доста по-непретенциозна визия. Тя го показа облечено, закопчано и семпло като го допълни само с един, макар и силно запомнящ се, акцент – красиви цветни сандали.

А вие какво мислите? Коя сестра се е справила по-добре в модния си избор?