Моден Дуел: Крис Дженър vs. Всички!

Това да бъдеш част от моден дуел не е много престижно. Но пък на всеки му се случва. Няма нормален човек в Холивуд, който да е способен да следи за светските изяви на всички останали и най-вече за това някой от тоалетите им да не се дублира. Бихме простили леко залитане от време на време – някоя повторена рокля на премиера, раздаване на награди, благотворително събитие или бляскава вечеря – може да се случи и на най-добрите. Важното е да носи дрехите си с гордо вдигната глава и самочувствие. Само че когато модните сблъсъци станат прекалено много (толкова много, че днес подбрахме само някои от тях) започваме да си мислим, че повтарянето на визиите не е случайна грешка, а отчаян опит за търсене на внимание. Дали такъв е случая с Крис Дженър?

Изправяме майката на клана Кардашиян в дуел срещу… ами, всички! Много добре знаем за неутолимото желание на голямата фамилия винаги да бъде в центъра на вниманието, отбелязвайки присъствие на всяко едно светско събитие. Толкова много сме свикнали с Кардашиян, че те са се превърнали в част от пейзажа на медиите и Холивуд. Разбираме, че подобно силно присъствие означава и много тоалети, които да показват пред жадните фотообективи. Приемаме за съвсем нормално от време на време някоя от дъщерите да „заеме” рокля, пола, риза, палто и т.н. от гардеробите на сестрите си, но какво търси Крис Дженър в тях? Еднакво облечени майка и дъщеря никога не е топ идея, а и нека си признаем – не винаги свръх прилепналите тоалети на Ким, Клоуи, Кайли и т.н. са подходящи за по-възрастна жена.

Само че модната битка на Крис Дженър далеч не се свършва с дъщерите й. Виждали сме я в дублирани тоалети с Дженифър Лопез, Дженифър Хъдсън, Ейми Шумър, Кара Делевин, Кейт Уинслет и дори… Джъстин Бийбър!? Наистина впечатляващ списък от опоненти, но кой е победителят в модния дуел? Разчитаме на вашето мнение!