Моден дуел: Матю vs. Адам

Първият моден дуел за 2014 година ще бъде малко по-различен, защото този път поставяме един до друг двама мъже, които се появиха на светски събития с подобен стайлинг.

Матю Макконъхи и Адам Ламбърт заложиха на един и същ костюм на дизайнерката Vivienne Westwood. Моделът е от есенно-зимната мъжка колекция за 2013-2014 година. Той е в супер актуалното за сезона каре, с интересна цветова комбинация от бордо и пруско синьо. На подиума костюмът беше представен с елек и цветна риза.

Първи с този аутфит се появи Матю, през април, като този път “избяга” от любимата си марка Dolce & Gabbana, за да демонстрира повече артистичност с визия от Вивиан Уестууд. Макконъхи избра ефектния ансамбъл за премиерата на филма ‘Mud’, като го допълни с бяла риза и тъмни обувки.

Адам Ламбърт се появи със същия костюм на дизайнерката, в края на декември, за шоуто ‘Britney: Piece of Me’. Той беше подбрал по-лежерно излъчване за визията си – без елека и златната верижка, но с разкопчана риза и голяма безопасна игла на ревера.

Сега е ваш ред да споделите мнението си – кой носи по-добре карирания костюм на Vivienne Westwood?

Автор: Делица Цонева