Моден дуел: Рита Ора vs. Гиги Хадид

Когато две прекрасни, дръзки и смели дами, известни със своя отличителен стил и модни решения, се появят еднакво облечени, винаги е много трудно да решим коя изглежда по-добре! Рита Ора и Гиги Хадид обаче определено не успяха да ни оставят безразлични най-вече заради страхотния си и много свеж избор на тоалет! Става въпрос за прекрасната цветна мини рокля от пролетно-лятната колекция на дизайнера Emilio Pucci.

Хронологично погледнато, британската звезда Рита Ора избра модела на любимия си дизайнер първа. Тя облече сладурската рокля през октомври миналата година по случай Radio One Teen Awards, където безспорно се превърна в звездата на вечерта, приковавайки всички погледи. Едва ли има модна медия,която не спомена стилното превъплъщение на Рита в смелия модел с отворено, но същевременно с това елегантно деколте и хиляди ръчно бродирани мъниста. Певицата бе решила да съчетае роклята с черни високи сандали с много каишки и метални детайли.

Разбираем е избора и на супермодела и модна икона Гиги Хадид. Тя облече роклята само преди седмица по случай събитието за представянето на известния календар Pirelli 2015. За разлика от Рита, Гиги бе добавила клъч и деликатни металически сандали, които по никакъв начин не крадат вниманието от стилната рокля, а по-скоро изглеждат като напълно естествено продължение на крака.

Преценката тук определено е трудна, за това се допитваме и до вас! Макар и да не виждаме нищо нередно подобен изумителен тоалет да получи шанса да се разходи два или повече пъти по червения килим от различни влиятелни дами, може би визията на Гиги ни допада с една идея повече заради съвършената й фигура и изумителна стойка. А вие какво мислите?