Моден дуел: Рита Ора vs. Ирина Шейк

Днес ви поставяме за пореден път пред сложен избор с още една доза Моден дуел, в която отново ви питаме „Кой го носи по-добре?” Мнението си може да изкажете в коментар под публикацията, а до тогава, нека ви споделим за какво и кой става въпрос!

Червеното е горещ и страстен цвят, който обаче не отива на всички. При обличането му е много важно да се съобразим с тена си, защото горещия нюанс винаги стои по-добре върху по-тъмна или загоряла от слънцето кожа. Днес обаче виждаме един сладурски и стилен модел от пролетно-лятната колекция на Versace върху две прекрасни, но и различни дами, които избират да облекат мини роклята за събития в Холивуд в доста разнообразен стайлинг.

Ако трябва да бъдем обективни, няма как да не споменем, че Рита Ора води състезанието с преднината, че облече ярко червеното мини първа за официалното начало на риалити шоуто X Factor, където тя влезе в ролята на един от съдиите. Британската певица реши да съчетае тоалета си с високи лачени и отново червени ботуши тип чизми и черен чорапогащник, а ние сме готови да се закълнем, че подобна комбинация не би изглеждала толкова добре на никой друг. Рита обаче има талант, когато става въпрос за екстравагантни и смели тоалети. Звездата избира тежък тъмен грим и свободно разпуснати по раменете платинено руси едри къдрици. Доста сладурски тоалет, не мислите ли?

Безумно дългите крака на Ирина Шейк обаче не могат да ни оставят равнодушни. Една от най-красивите жени в света би изглеждала перфектно дори и в чувал, но не може да пропуснем да отбележим, че мини роклята на Versace отлично подчертава силните страни на супермодела. Ирина избира доста по-семпла визия, в която добавя червени високи токчета и семпъл клъч. Огнената си и секси визия завършва с прибрана коса и ярко червено червило. Невероятна, както винаги!

А на вас чие превъплъщение в роклята на Versace ви допада повече?