Моден дуел: Рита Ора vs. Хайди Клум

В звездния свят на Холивуд няма ограничения, табута или въздържание. На червения килим сме виждали какво ли не… от поява само по бельо, през прозрачни рокли, та чак до такива от месо! Какво ли не правят звездите, за да бъдат забелязани!? Понякога обаче, особено ако си претендент за титла „модна икона”, трябва да бъдеш внимателен в избора си. Не сме сигурни, че дублираната визия, която ще ви представим днес, ни допада особено много, но фактът, че две невероятни жени са избрали да я облекат ни говори, че явно има нещо, което ние навярно пропускаме!  Затова и днес въпросът ни към вас е следния: Чия визия ви допада повече?

Става въпрос за един известен модел със златни елементи на дизайнера Fausto Puglisi и две още по-известни дами, които избират да го облекат за различни поводи на червения килим. Дамите са 42-годишният бивш супермодел, настояща бизнес дама и ТВ водеща Хайди Клум и 24-годишната певица Рита Ора. Макар и коренно различни една от друга, Ора и Клум са сред безспорните Trend-setter-и в Холивуд, а появяванията им на всяко събитие са очаквани и дълго коментирани.

Първа с роклята се появи Рита. Младата певица я облече по повод 2015 Billboard Music Awards в Лас Вегас през май месец тази година. Ора избра дългия и бял вариант на модела с дълбоко деколте и смели изрязани детайли, който се спуска чак до земята, разкривайки пъпа, както и голяма част от лявото бедро на притежателката си, заради високата странична цепка. И макар Рита да е в перфектна форма, трябва да признаем, че този модел разкрива мааалко повече от необходимото, неоставяйки почти нищо на въображението и изглеждайки ужасно неудобно .

От друга страна, Хайди Клум се спря на черния и мини вариант на дизайна, който ни се струва много по-подходящ. Изрязаните детайли подчертават красиво фигурата й, без да я лишават от задължителния за продължителните събития комфорт. Поводът, по който Хайди облече роклята, бе началото на 10 сезон на известното шоу America’s Got Talent, където участва като част от журито. Елегантните металически сандали с тънки каишки отлично допълваха визията й.