Моден дуел: Рияна vs. Кание Уест

Знаем, че Рияна е абсолютен моден бунтар, когато става въпрос за стил! Тя носи каквото реши, когато реши и изобщо не се притеснява от това кой я гледа, снима или изобщо харесва! И именно поради тази причина всички я обожават! Кание Уест, от друга страна, е точно обратното! Той и съпругата му – Ким Кардашиян – живеят в светлината на прожекторите и винаги се опитват да изглеждат максимално добре. Говори се , че в общия им дом всеки има отделна стая-гардеробна, защото притежават прекалено много дрехи и аксесоари, които е напълно невъзможно да се поберат в една-единствена. Това е достатъчно, за да осъзнаем колко е важен външния вид за Кание. Именно за това подобен моден дуел е страшно интересен, особено след като Рияна с типичния за себе си небрежен маниер успява а създаде една толкова секси визия!

Тук става въпрос за суичъра Vetements на стойност 640 долара. Кание Уест го облече първи по време на седмицата на модата в Париж, която бе доста наситена със събития за него и Ким. Певецът избира черни дънки и обувки тип кубинки от собствената си колекция Yeezy 950s (Yeezy Duck Boots), за да допълни визията си. Ние лично бихме избрали поне 2 размера по-малък суичър, но трябва да дадем кредит на Кание за чудесното хрумване да покаже колекцията си обувки на най-горещото и модно събитие – седмицата на модата! Винаги сме знаели, че отлично владее нещата!

Рияна пък облича луксозния суичър из също толкова модните улици на Ню Йорк. Единственото, което ни учудва е, че направи това по средата на Август и то по време на най-горещото лято, което нюйоркчани са виждали от много години. Очевидно именно поради тази причина певицата пропусна панталоните, а вместо това изпод суичъра се подава пласт нежна дантела, която само можем да предполагаме от какво е. И понеже не е Рияна ако не избере чифт уникално красиви обувки, барбадоската съчетава иначе небрежния си тоалет с чифт луксозни Jimmy Choo, придавайки му доза бласък! Очарователно!

И така, чия визия ви допада повече, дами и господа?