Моден преглед на печата: Септември

Тази седмица решихме да хвърлим един поглед на септемврийските броеве на българските модни издания. Представяме ви тези от тях, които ни впечатлиха като дизайн и присъствие на лицата от кориците.

Започваме с Elle и очарователната Алекс Раева, която топло се усмихва от корицата. Визията с етно привкус, която стилистите са избрали за красивата и талантлива българска певица, ни впечатли. В цветово отношение облеклото и аксесоарите на Алекс ни навяват спомени за отминаващото лято, но топлите нюанси носят духа на есента.

На корицата на българското издание на Harper’s Bazaar е младата актриса Ема Уотсън, облечена с рокля от есенната колекция на Emilio Pucci. Британката е любимка на модните издания, защото с годините изгради страхотен усет за мода. Във фотосесията за изданието Ема се превъплъщава в ангел и демон, специално за почитателите на шикозния и уникален стил. Снимките са дело на Alexi Lubomirski.

Ева Мендес грее от корицата на любимото списание на всички модерни, градски момичета – Cosmopolitan. Тя е една от любимите ни холивудски актриси, заради страхотната усмивка и неподправения й чар. Ева позира с плетена сива рокля, декорирана с флорални елементи. Фотограф е Rafa Gallar.

Списание EVA ни предизвиква с нестандартна и нажежаваща корица. Нейно лице е Мария Илиева, която ще бъде жури в музикалното шоу Xfactor. Певицата носи елегантна рокля с едно рамо във нюансите на лилавото.

Не можем да пропуснем и списание JOY, на чиято септемврийска корица е Нина Добрев. Младата холивудска актриса от български произход позира с разкошна синя рокля, която подчертава магнетичното й излъчване.

Автор: Делица Цонева