Лица от кориците: Диляна Попова за МАКСИМУМ

Диляна Попова е едно от любимите лица на българските модни издания. Нейното неповторимо излъчване съчетава нежност, сексапил и женственост. Божествената красавица грее от корицата на списание „Максимум” за летния брой от юли и август.

Екипът на списанието заложи на ярък жълт цвят за фон на корицата, а самата Диляна грее като слънце с рокля в същата тоналност. Снимките на Диляна са реализирани в клуб „Ялта”, а фотограф на фотосесията е Дилян Марков.

Радостина Якимова се е погрижила за стайлинга на екзотичния български модел, като е подчертала небрежното излъчване на чаровната брюнетка с по-лежерни облекла. Жълтото присъства както при водещата снимка на корицата, така и като акцент в обувките за един от фотосите в изданието. Актуалната тенденция – моряшко райе в съчетание с летни ботуши на дупки е друга визия, която Якимова е избрала за красавицата.

Жоро Петков от салон за красота The Snakes е оформил прическата на Диляна. Виждаме я както с небрежна пусната коса, така и с модерната за сезона плитка, която придава лолитско излъчване на Диляна.

Естествената й красота е подчертана от макиажа на Венцислава Койчева. Гримьорката е използвала опушен грим, за да усили изразителния поглед на Попова.

В интервюто за „Максимум” българската манекенка и актриса споделя своето мнение за флиртовете, летните купони, секса и слуховете.

Автор: Делица Цонева

Снимки: Дилян Марков за сп. Максимум