Моден пудинг от Charlotte Olympia

Празничната колекция на известната марка Charlotte Olympia с лекота може да бъде определена като много апетитна! Защо ли? Вкусният коледен пудинг се е превърнал във вдъхновение за главната дизайнерка – Шарлот Делал, която е създала една колекция наситена с много настроение, „ухаещо” на Коледа.

Сладкарското шоколадово изделие е моделирано под формата на луксозни аксесоари за празниците. Виждаме разкошна чанта, която е толкова реалистична, че направо ни се иска да я „похапнем” .

Кулинарните мотиви откриваме при симпатични пантофки и шикозни обувки на висок ток, с типичния изтънчен силует за Charlotte Olympia.

Празничната символика е залегнала и в останалите креативни модели от линията, като прозрачен клъч и портмонета в различни нюанси. Високи токчета в бордо с декорация от златни камбанки ще зазвучат във вълшебната нощ. Мокасини с котенца и кокетна чанта със снежен човек изкушават артистичните натури.

Дори да не притежавате модна находка от тази толкова празнична колекция, тя със сигурност ще ви накара да усетите духа на празниците и да се усмихнете, както го направихме ние. А, защо не и да ви накара да сътворите сами някой аксесоар, вдъхновен от апетитния коледен пудинг, за да изненадате всички с една изключително креативна коледна визия!

Вижте кадри от рекламната кампания на коледната колекция! Лице на бранда е Джулия Кенеди.

Автор: Делица Цонева