Моден спектакъл показва стила на есента в СТРАНД Бургас

На 28 септември от 19ч. на сцената на СТРАНД Бургас – първият лайфстайл център на открито в България, ще се проведе грандиозно модно ревю, където ще бъдат представени последните модни тенденции за есента и зимата. Ревюто с нови тоалети на световни марки е част от инициативата на търговския център да помогне на посетителите си в избора за това какво да носим през новия сезон.

Зрителите и гости на Бургас ги очакват дефилета на марките Shana, Warehouse, Oasis, Doppelganger и Mexx. Модния спектакъл ще бъде воден от актьорът Иво Аръков, който от тази есен ще гледаме във втория сезон на хитовия тв сериал по bTV „Фамилията“.

Поп звездата Маги Джанаварова освен, че ще изпълни последните си хитове, ще дефилира на сцената с някои от предложенията на световните брандове. В ревюто участие ще вземат и втората и третата подгласнички в конкурса Мис България 2013 –  Джулия Стоянова и Даниела Неделчева, които станаха любимки на зрителите след излъчването на тв риалити.

Модното шоу беше предшествано и от многобройни рекламни бордове, както и от атрактивни радио спотове, които ще превърнат СТРАНД Бургас в най-посещавания моден и търговски център този уикенд.

Ревюто съвпада и с новата благотворителна кампания на СТРАНД Бургас, а нейното начало ще бъде обявено именно на модното ревю. Всички клиенти, които направят покупа в някои от магазините на мола в периода 28-29 септември, за всеки 10 лв. от касовата си бележка, ще получат специална зелена монета, наречена Странди. Монетите ще бъдат събирани в специални кутии, които ще са поставени на ключови места в търговския център. След финала на акцията те ще бъдат преброени и за всяко Странди, ще бъде прибавен по един лев към каузата на национална кампания „Топъл обяд“, инициирана от БЧК.