Моден урок от Оливия: 1 визия, 3 графични щампи

Монохромната стилистика е топ тенденция вече няколко сезона. Най-различни графични щампи внасят шик в гардероба на дамите и през това лято. Днес отправяме към вас едно модно предизвикателство – визия, която съчетава няколко десена в черно-бяла тоналност.

За вдъхновение ни служи атрактивен аутфит, с който модната икона Оливия Палермо бе забелязана наскоро. Тя е истински феномен, когато става дума за комбинация на дрехи и аксесоари. Излъчването й винаги е балансирано, ефектно и изключително стилно.

Този път е заложила на раиран топ, карирани бермуди и риза с принт на точки – три класически графични щампи, които е миксирала по страхотен начин. Забележете, че дори клъчът е в монохромна стилистика, а за акцент е избрала обувки с множество каишки в тъмно зелено.

Когато се изгражда визия в черно-бяла гама, наситена с няколко принта е много важно да ги подберете така, че мотивите да са с различна големина. Например, избирате широко райе, ситни точки и фино каре, както е направила Оливия Палермо.

Ние селектирахме няколко модни находки, с които може да постигнете подобен ефект. Продуктите са от онлайн магазините: newlook.comboohoo.com и shopping-terapia.com.

Автор: Делица Цонева