Моден хит за твоите устни – червило за металически финиш, бляскав завършек или холограмен ефект

Металическите устни са най-актуалната бюти тенденция това лято! Сега оставяме назад традиционните цветове и акцентираме вниманието си върху смелите устни, които разказват истории и провокират. Този сезон Avon ви дава уникална възможност да трансформирате всяко червило в металическо с новия Epic Lip Transformer.

Avon mark. Epic Lipstick Summer Shades Mermaid Tale and Epic Transformer Lipsticks in Guilty Pleasure and HolograFX 1

Всичко, което трябва да направите, е да нанесете трансформиращото червило върху най-обикновено, за да получите стилен металически финиш, бляскав завършек или холограмен ефект. Ако пък искате деликатен цвят и силен блясък, може да го носите самостоятелно. Тоновете са внимателно подбрани и разработени, за да може всяка дама да открие перфектния нюанс за настроението и тоалета си.

Mark_Transformer

Изберете от 3 изящни нюанса, които завладяват сезона със своите силно наситени цветове и завидна дълготрайност.

Смелите момичета, които не се страхуват да експериментират и да привличат вниманието, избират холограмния блясък. Те непрекъснато са в движение, ръководят се от собствените си принципи и не приемат чуждо мнение. Използвайте Epic Lip Transformer в комбинация с червила от червената палитра, за да бъдете готови за всяко ново предизвикателство.

Mark_Transformer_Lipstick_White

Розовият блясък е за онези стилни момичета, които винаги изглеждат перфектно и обръщат погледите на всички, благодарение на безпогрешния си стил. Те са мечтателки и излъчват едновременно невинност и жажда за живот.

Mark_Transformer_LIpstick_pink
Подчертайте естествено елегантна си природа със златистия блясък на Epic Lip Transformer. Неговите телесни нюанси се грижат за неотразимото ти излъчване и истински подхождат на всеки тоалет.

Mark_Transformer_Lipstick_Yellow

И докато неотразимите цветове ви даряват съвършеното нежно излъчване, формулата на Epic Lip Transformer се грижи устните ви да бъдат достатъчно меки и хидратирани.

32493125_314332412434158_6580471925670150144_n

Опитайте най-добрите цветови комбинации и открий перфектният нюанс Epic Lip Transformer при своя Представител на AVON или на www.avon.bg