Шикозна абитуриентка в графични цветове

Остава още малко време до бала, а това е моментът, когато всички абитуриентки искат да приличат на принцеси, да разкрият своя женствен чар, показвайки най-доброто от себе си.

Днес е първият материал, от поредицата насочена специално към абитуриентската мода, в която ще посъветваме младите дами, за техния стайлинг. В нощта на бала е важно да излъчвате елегантност, но едновременно с това да ви бъде удобно, тъй като ще прекарате много часове забавлявайки се.

Ако се колебаете какъв цвят да бъде роклята ви, един от най-добрите варианти е да заложите на класиката в черно и бяло. Тази гама никога не излиза от мода, отива на всякакви натури, а освен това придава изискана осанка. Лесно ще подберете и аксесоарите, тъй като можете да заложите на различни нюанси при обувките и чантата – цветни за акцент, металически за разкош или в монохромен стил.

Знаем, че много млади момичета искат изберат визия, подобаваща за зрели жени, но нашият съвет е да подчертаете своята младост, защото тя е най-страхотното нещо, което притежавате.

Не се състарявайте с рокли, чиято кройка и материя, е неподходяща за възрастта ви. Препоръчваме ви, ако се спрете на дълга рокля, тя да бъде с изчистена кройка, но по-свеж вариант са късите модели с интересни детайли или актуални графични щампи. Нежна дантела или шифон са добро решение, при избора на материя.

За момичетата, които обичат да са различни и ултра модерни, нашият съвет е да заложат на минималистично звучене. Така ще избягате от типичния бален стил, но ще привличате внимание.  Дизайнерите напоследък предлагат модели с прозрачни панели, затова сред селекцията ни с шопинг предложения попадна и такава модна находка.

Ако все още не сте избрали роклята си за бала, разгледайте нашите идеи, които открихме в онлайн магазините: shopping-terapia.com, boohoo.com и goddiva.co.uk

Автор: Делица Цонева