Модерен интериор на работното място

Днес ще обърнем специално внимание на един много важен елемент от ежедневието ни – работното място, и по-точно неговият интериор. Красивата и практична декорация е значима, за да се чувстваме комфортно, докато работим.

Независимо дали става дума за офиса във вашата фирма или кътчето, което сте отделили у дома, за да развивате своя професионален потенциал, трябва се ви бъде удобно и да обърнете внимание на всеки малък детайл, защото ние вярваме, че естетиката, помага да бъдем много по-позитивни, творчески настроени и дори работоспособни.

Ако офисът ви се намира у дома или декорирате свой собствен, заложете на свежи позитивни цветове, които са ви любими. По-светлата гама е по-подходяща, за работното място. Важно е какви мебели ще подберете – те трябва да са удобни и фунционални. Модерните изчистени линии са най-често използвани за този аспект от обзавеждането, но може да заложите и на по-нетрационен дизайн, ако сте артистични натури.

Не забравяйте, че малките детайли винаги са важни. От лампата, до коша за боклук и съда, в който държите химикалите си – добре е всичко да е подчинено на една стилистика. За настроение, изберете красива чаша за кафе и цветна подложка за мишката на компютъра си. Красиви тефтери и кутии за канцеларски и други вещи ще внесат още по-арт усещане.

Малки акценти с принтове или изработени от дърво, стъкло или метал вещи създават характер на работното място. Може да поставите красиви снимки около себе си или картини на стената. Така, когато се изморите от работа, ще може отпочивайки да се насладите на нещо красиво!

Ние подбрахме няколко дизайнерски продукта от онлайн магазин yoox.com, с които може да създадете ефектна декорация във вашия офис: сет от 2 чаши (24 евро), калъф за iPAD от Diane von Furstenberg (79 евро), стилен контейнер за боклук (39 евро), зелен стол с дупки (215 евро), бял стол (150 евро), модерна лампа (559 евро).

редактор: Делица Цонева