Модерен наникюр, вдъхновен от за есенно-зимните колекции

Истинската модна икона е такава където и да отиде и в каквото и амплоа да се появи. Всичко в нея говори за любовта й към стила и красотата. Най-малките детайли са също толкова важни за визията й, колкото и големите основни акценти на тоалета! Тя подхожда с изключително внимание към всяка една процедура, която е свикнала да прилага върху себе си, за да запази страхотния си имидж и чаровното си излъчване.

Без значение дали говорим за плажната й хавлия, за спалния й комплект, за чантата й за пазар или продукта й за лице, истинската модна икона подбира всичко с изключително внимание. За нея стила и класата не се изразява само в дрехите, които хората виждат, а и в грижите, които полага за себе си и в заобикалящия я свят, който сама изгражда. Особено внимателна е с грима си, без никога да прекалява. Придирчива е за маската си за лице и коса, избора на козметик и фризьор. Защото именно невидимото е това, което обрисува нейния изящен ореол най-добре. На ноктите си посвещава специално време, за да се чувства уверена всеки път, когато поднася ръката си за ново запознанство или подава визитката си на някои нов сътрудник.

И тъй като обича модата, маникюрът й винаги е съобразен с най-горещите тенденции от подиума, в унисон с дрехите, грима и прическата й. Без значение дали това ще бъдат красивите флорални мотиви от колекциите на Gucci, Giambattista Valli, Dolce&Gabbana и Burberry, разнообразните принтове на Tom Ford, Christian Dior, Disquared2, многоцветните и закачливи текстури на Moschino, Marc Jacobs, Versace, Valentino, Olympia le Tan или традиционните и лесно разпознаваеми цветове на Michael Kors, Emilio Pucci, Diane von Furstenberg – няма значение! Важното е ТЯ да ги усеща правилно, да се чувства уверена, дори горда от модните си предпочитания и вниманието, което отдава на детайлите.

Ето няколко предложения за това как да пресъздадете стила от колекциите на някои от най-известните модни къщи върху собствените си нокти!

Giambattista Valli

Gucci

Dolce&Gabbana

Olympia le Tan

Burberry Prorsum

Valentino

Tom Ford

Emilio Pucci

Christian Dior

Marc by Marc Jacobs

Versace

Marc Jacobs

Disquared2

Diane von Furstenberg

Michael Kors

Moschino

Автор: Преслава Цачева