Модерен шик в круизната колекция на Burberry Prorsum

Съвсем откровено сме влюбени в Resort линията на Burberry Prorsum и ако можехме бихме станали притежателки на всички тези чудесни творения. Откакто Кристофър Бейли е творчески директор на марката, женствеността и свежото младежко звучене са в перфектната симбиоза в колекциите на бранда.

Круизните предложения на британската модна къща очароват на мига с интересен микс от тенденции, които дизайнерът умело преплита. Колоритните щампи с ябълки в попарт стил са уникален цветен и идеен акцент, подходящ за градската визия. Фруктовите мотиви обагрят поли, тренчкоти и топове.

Харесва ни и стилния микс на съвършено скроените тренчове на Burberry Prorsum с дантелена рокля или вталена пола тип молив. Нежната дантела продължава да е вдъхновение за Бейли, но още по-силно впечатление правят полите с “люспи”, напомнящи опашка на русалка.

Пеплумът, воланите, нежни декорации с пера и ресни са други акценти в круизната линия. Милитъри стилистиката във военноморската й вариация веднага създава асоциация за лято и морски шик.

Аксесоарите в колекцията са не по-малко атрактивни. Виждаме големи чанти в дюс или с ефектни принтове и надписи. Сандали на платформа допълват визията по един изтънчен начин.

Автор: Делица Цонева

Вижте още от Resort колекциите:

Цветен круиз на Louis Vuitton

Ориенталските принцеси на Chanel

Dior с дефиле във водно такси