Модерната градска принцеса на FEDE fashion studio

FEDE fashion studio с дизайнер Вяра Георгиева засне фотосесия с най-новата официална колекция пролет-лято 2013. Основните елементи в колекцията – рокля, пола във всичките й разновидности и корсет се комбинират в различни сетове, даващи възможност за уникално послание на всеки тоалет. Корсетът е нестандартно облечен с фино трико и това го прави актуален и за вечерна визия, и в ежедневен контекст.

При полите присъстват както класическите модели тип-пачка, така също прибраните и обемни поли, но без фусти. Роклята е с акцентирана талия и прибрана горна част, която подчертава бюста. Обединяващ елемент при роклите е присъствието на скрити джобове, придаващи комфорт и нестандартен елемент в иначе елегантната визия.

Кожено сако-яке в комбинация със копринен шал от колекцията на FEDE fashion studio за пролетта на 2013 влиза от ежедневния в официалния гардероб и небрежно-елегантно завършва визията на модерната градска принцеса.

В колекцията присъстват тюл, копринена тафта и черна фина дантела в комбинация с бежова основа. Силни цветни акценти от тревно зелено и наситено оранжево разнообразяват по-скоро ахроматичния облик на колекцията. Обединяващ детайл, който подчертава талията е черният ластичен колан, завързан на панделка.

Панделката във всичките й разновидности и форми присъства като деликатен акцент в сетовете от колекцията. Видимите външни шевове на плата, както и комфортните джобове придават по-градска и младежка визия на колекцията.

„Всички 25 тоалета са създадени в духа на едно ново небрежно-елегантно градско излъчване. Съчетани са модни нюанси от нюйоркския стрийт стил и италианската съвременна визия.” споделя дизайнерката Вяра Георгиева.