Модерна визия с NEVENA и L’Oreal Professionnel

Както вече писахме българска модна марка  NEVENA събра ценителите на висшата мода с бляскаво ревю. Модерната визия през тази година означава разкош, романтика, класика.

Класическата женственост от златния период на френския моден дизайн се завръща и с помощта на лидера в професионалната козметика за коса L’Oreal Professionnel. Този сезон косата е копринено гладка, червилото и маникюрът – наситено червени, гримът – изящен. Една от най-женствените прически – кокът, е топ тенденция. Топмоделите преоткриха женствеността с новите визии, които залагат на добре структурираната коса. Всички те дефилираха на подиума с красиви коси, прибрани в нисък кок. През този сезон коафьорът е творец повече отвсякога.

Боята на бъдещето INOA преобрази косите на моделите с блестящи и живи цветове – нежно русо и класическо кестеняво. “За първи път, откакто L’Oreal Professionnel работи с NEVENA, боядисваме косите на моделите – сподели Мърфи. – Освен това в бекстейджа на ревюто демонстрирахме нова техника, при която обемът на кока се постига с връзване на кичури на възел.”

Екипът от салони „Мърфи” – Любомир Моллов, Цветелин Цветанов Борислав Анев и самият Марин Хубенов-Мърфи, превърна топмоделите на България в класически филмови диви. “Постарахме се да бъдем изцяло в хармония с роклите на NEVENA – каза един от най-артистичните родни фризьори. – Момичетата имат прекрасни коси, а ниските кокове на тила подхождат на цялото ревю.”

Традициите бяха спазени по отношение на продуктите – екипът на Мърфи се довери на стилизантите на L’Oreal Professionnel, които са предпочитани от фризьорите в цял свят. Сред тях блести един от най-популярните продукти на марката – лакът Elnett. Вече повече от 50 години той е любим на фризьорите, които искат да постигат силна фиксация и блестящ завършек на всяка прическа. Лакът Elnett дава възможност за истински творчески размах, тъй като се елиминира само с разресване. Неслучайно той е неизменна част от подготовката на моделите за много шоута, дефилета, концерти – лакът Elnett е любимият продукт от бекстейджа: звезда на лаковете и любим лак на звезди и топ коафьори.