Модерна женствена визия, вдъхновена от съвременния мъжки стил

Покрай изминалия месец на модата в Ню Йорк, Милано, Париж и Лондон сме особено вдъхновени от страхотните street style предложения, които видяхме по улиците на световните модни столици. Толкова много млади, талантливи и стилни хора, които истински успяха да ни изненадат със своите нетрадиционни и интересни превъплъщения!

Именно за това днес решихме да ви представим поредната прекрасна блогърка, която включваме в своята рубрика LOVE BLOG. Това е Лолита Масагутова от Lolita Mas, която е родена в Латвия, но живее, учи и работи в Манчестър. Харесваме я, защото е много по-различна от всичко, което сме ви показвали до сега. Нейният стил е невероятна комбинация между нежен женски елеганс и мъжко влияние. Визиите й не само следват най-актуалните модни тенденции, но и същевременно с това успяват да оставят впечатление за много силен личен почерк. Това най-вече се изразява в сака, панталони, обувки със строг дизайн, който напомня за дрехите и аксесоарите, носени от господата.

От друга страна, прекрасната Лолита е много прецизна в своя стил, а тоалетите й винаги са безупречни. Изчистения дизайн, семплите кройки и лесните за съчетаване цветове са запасената й марка. Много често основния акцент за блогърката са разнообразните принтове или аксесоарите, които са внимателно подбрани. Именно една такава визия избрахме да ви представим днес.

Лолита избира семпъл черен панталон със средно висока талия и дължина малко над глезена, който съчетава с изчистена бяла риза, закопчана до горе и черно-бяло обемно пончо. За аксесоари, блогърката подбира голяма чанта и закачлива панделка тип вратовръзка, която завърза под яката на ризата и оставя свободно да следва движенията й и полъха на вятъра. Обувките са черни боти с удобен ток и връзки, които загадъчно разкриват глезените. Този типичен за Лолита тоалет отлично показва предпочитанието й към вдъхновените от мъжкия стил дрехи и това може да се забележи не само от аксесоарите, но и кройката на моделите и цялостното й излъчване. На нас това ни допада страшно много, защото никога не е излишно за една дама да се походи в „неговите обувки“, за да погледна нещата от един по-различен ъгъл.

Автор: Преслава Цачева