Секси визия за фитнеса

Докато тренираме, на първо място стои правилото да се чувстваме удобно и комфортно в дрехите, които носим. Затова винаги се доверяваме на памучни и дишащи материи, които няма да запарват кожата ни. Същото важи и за обувките. Кожените маратонки не са добър избор.

За предпочитане са олекотените модели от плат, които ще намалят изпотяването на краката и в същото време ще ни осигурят удобството, от което се нуждаем. Подметката също е от особено значение. Не е достатъчно визията на обувките да ви привлича, щом става въпрос за тренировки, изберете гъвкава и по-мека подметка.

На второ място поставяме под внимание това как изглеждаме с дрехите, на които сме заложили. Все пак не отиваме на модно ревю, а на фитнес. Но това не означава, че ще облечем каквото и да е, а когато изглеждаме добре, се чувстваме добре. Това ни мотивира още повече.

Кроп топовете са ни любими! Съветваме ви да заложите на класическите черно-бели комбинации, които по нищо не отстъпват и този сезон. Какво ще кажете за бял топ и черен клин, стилизирани с бели маратонки? Комбинацията между черно и червено също е една от любимите ни, а ако искате да се отличите, добавете неонов акцент.

 

Спортен комплект LaBellaMafia

Памучен панталон Love Moschino

Топ Pinko

Клин Pinko

Обувки Puma Wild Rider Rollin

 

Още модни находки за вашата спортна визия може да намерите тук.