Модната колаборация между Джоли и Лубутен

Красивите и нестандартни обувки, които Анджелина Джоли носеше по време на рекламната кампания преди премиерата на най-новия й филм “Господарката на злото”, ще бъдат пуснати в продажба.

Обувките са дело на дизайнера Christian Louboutin, но в тяхното създаване голяма заслуга има и Анджелина, която черпи вдъхновение от героинята си от кино продукцията “Maleficent”.

“Вълнуващо е да работиш с някого, който има толкова силно чувство за естетика и силен характер. Едно от най-хубавите неща, които наскоро са ми се случвали, е, че в процеса на работа опознах Анджелина”, казва дизайнерът Кристиан Лубутен, цитиран от БГНЕС.

Колекцията, която носи името “Malangeli”, предлага няколко нюанса на екстравагантните обувки. Дизайнът създава впечатление, че от тока на обувката излиза дим.

Моделът вече е наличен и може да бъде поръчан предварително в пет бутика на Christian Louboutin – в Ню Йорк, Калифорния, Лондон, Хонконг и Париж. Цената на чифт обувки Malangeli е 1495 долара, а средствата от продажбата ще бъдат дарени за SOS Детски селища.

Досега сме виждали Анджелина с няколко колоритни вариации на атрактивния чифт. За различни премиери на филмовата продукция тя избра шикозните обувки от колекцията в златно, бяло и черно, които съчета с облекла в класическата графична палитра.