Модна находка в стил Escada

Идва сезонът на любимите ни макси рокли, които обичаме да слагаме за най-различни поводи – както в ежедневието, така и за официални събития. Дългите рокли, съчетани със специфични аксесоари според ситуацията, зазвучават с нов почерк, което ги прави изключително практичен избор.

Харесваме бохо настроението на този тренд, защото носи усещане за свобода, женственост и виталност във визията на всяка дама. Точно затова модната ни находка днес е една красива рокля с дължина до глезените, вдъхновена от модел, който открихме в пролетно-лятната колекция на модна марка Escada.

Не случайно нашето предложение е в оранжево. Както вече писахме – това е един от най-актуалните цветове за 2012 година. В различните си нюанси тази багра придава както свежест, така и елегантност на визията и е особено подходящ избор за горещия сезон.Знаменитостите също обичат да приковават вниманието на червения килим с очарователни рокли, подчинени на тази тенденция.

Модната находка, която сме подбрали е с красив набор, точно като модела на Escada. Може да откриете макси роклята в онлайн магазин boohoo.com, на цена от €40.00. Почувствайте полъха на летния вятър с красива дълга рокля, която ще подчертае женствеността ви!

Автор: Делица Цонева