Модна находка в стил Gucci

Пролетно-лятната колекция на Gucci е една от любимите ни през този сезон. Фрида Джанини успя отново да докаже своя елегантен почерк с прекрасните модели, които създаде. Всяко едно от предложенията излъчва класа и лукс.

Част от новата линия е подчинена на красивия арт деко стил в изкуството, който възниква в Париж през 20-те години на миналия век. Роклите, вдъхновени от елегантния ретро тренд, излъчват изключителен шик и разкош. Това настроение добре си личи в рекламната кампания за пролет-лято 2012:

Кандис Суанепул с рокля Gucci на корицата на японския Vogue за месец юни

Приказните рокли на модната къща са издържани в класически нюанси, допълнени от златни акценти за повече блясък. Те станаха любими на много знаменитости като Зои Салдана, Камила Бел и Евън Рейчъл Ууд.

Гучи пролет-лято 2012 година

Нашата модна находка днес е вдъхновена от страхотните рокли на Gucci в арт деко стил и е на много по-изгодна цена от тоалетите на луксозния италиански бранд.

Предлагаме ви красива вечерна рокля в черно, с декорации от златни пайети. Моделът е от онлайн магазин goddiva.co.uk и е чудесен избор за горещо лятно парти.

Вижте още:

Модна находка в стил Dolce and Gabbana

Модна находка в морска стилистика

Модна находка в стил Versace

Модна находка в стил Виктория Бекъм

Модна находка в стил Escada

Модна находка в стил Diane Von Furstenberg

Модна находка в стил Salvatore Ferragamo

Автор: Делица Цонева