Отваря първото място за модна селфи фотография в България – #SelfieShop

От  15.07.2020 г. в Mall Plovdiv отваря първото място за модна селфи фотография в България – #SelfieShop. То разполага със седем тематично обособени снимачни площадки, всяка със свой собствен концептуален стил. На пръв поглед, „магазинът“ прилича на останалите в търговския център, но всъщност е разделен на седем отделни стаи за снимки, в които посетителите да развихрят въображението си.

Мястото обещава да се превърне в новата любима локация за креативни снимки в града, а темите, върху които #SelfieShop ще търси индивидуален прочит, са: Басейн, Парти, Градина, Сладкарница, Илюзия, Кухня и Спа. Всяка стая ще зарадва посетителите си и с допълнителни аксесоари, които ще съдействат за създаването на неповторими кадри.

Само ден преди официалното откриване, на 14.07.2020 г., представители на местните медии, инфлуенсъри и фотографи имаха възможността да се включат в ексклузивна разходка из снимачните площадки на #SelfieShop. Събитието протече с цветни балони и много усмивки, а присъстващите успяха да запечатат първите си снимки във всяка една от стаите. Гостите бяха разделени в предварително формирани групи за посещение, с оглед спазването на пълни мерки на безопасност.

#SelfieShop се намира на първи етаж в Mall Plovdiv, срещу малкия ескалатор, и ще бъде отворен за посетители всеки ден от 11:00 до 20:00 часа през цялото лятo /от 15 юли до 15 септември/. Мястото предлага възможност за безплатно наемане за индивидуални или групови фотосесии.