Свеж пролетен полъх в БГ списанията през април

Модният дух и свежите пролетни тенденции ни завладяват от кориците на априлските модни списания! Нека видим кои са лицата на изданията!

Списание Grazia отпразнува своя десети рожден ден през месец април. По този случай новият брой е посветен на модата, като движещата сила и най-силно вдъхновение за списанието.  От корицата блести прекрасния модел Мартина Димитрова, която представя най-актуалния тренд за сезона – миксирането на тенденции, във фотосесия заснета от Васил Германов.

Бистрите сини очи и свежата обемната прическа на Мария Силвестър няма как да не те грабнат от корицата на списание Elle. Българската модна икона изглежда чудесно в нежен стайлинг подчинен на светлите, деликатни нюанси. Корицата на списание EVA носи духа на Милано. Лицето на броя е моделката Силвия Димитрова, която облечена в монохромна стилистика, представя новата колекция на Ralph Lauren.

Интересна, графична и нестандарна е корицата на новото издание на Harper’s Bazaar. Няма как нещата да изглеждат по-друг начин, особено когато лице на броя е самата Лейди Гага, която позира пред модния фотограф Terry Richardson.

Дженифър Лопес е лицето на Glamour за месец април. Латино дивата блести буквално и преносно! Тя е облечена с шеметна визия изцяло в златни нюанси, с която излъчва много сексапил. В интервю за изданието звездата разказва откровено за новата си любов…