Модните грешки на наградите “Оскар” 2013

На всяко голямо светско мероприятие освен елегантност на червения килим, модните критици отчитат и доста недоразумения. На 85-тото издание на наградите „Оскар” също бяха забелязани няколко дами, които не бяха подбрали своята визия подобаващо.

Някои от тях заложиха на абсолютно недопустими тоалети, които далеч се различаваха от идеята за стил и класа, други не успяха да подберат правилната рокля за тялото и излъчването си. Нека видим някои от модните престъпления на престижните филмови награди.

За голямото събитие Мелиса МакКартни заложи на интересна сива рокля на David Meister. Свободната кройка и драпирането на плата точно на ханша по никакъв начин не успяват да прикрият пищната фигура на звездата, а по-скоро създават усещане за още повече обем.

Рене Зелуегър е почитател на тоалетите на Carolina Herrera, но този път не беше успяла да избере най-правилния модел, за да изглежда ослепително. Вталената златна рокля изглежда с един размер по-малка и имаме усещането, че всеки момент може да се скъса някой шеф. Освен това за бледата кожа на актрисата не е подходяща толкова светла тоналност.

Адмирираме смелите колоритни попадения, но визията на доминиканската актриса Рейчъл Муанза не е особено подходяща за червения килим. Тя беше избрала прекалено шарена рокля с волани на Visco и бели сандали с множество каишки.

Хелена Бонъм Картър определено е от знаменитостите, които не се славят с добър вкус. На Оскарите тя доказа тази теза, избирайки рокля с пънкарско звучене на Vivienne Westwood. Рошавата прическа на Хелена допълва твърде небрежния й вид за мероприятие от този род.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6922382]