Модните корици през септември

През първия есенен месец от тази година българските модни списания ни очакват с много интересни родни и световни звезди. Лицата от кориците са все прекрасни дами, а стилистите са заложили на различен тип стайлинг за всяка от тях. Споделете ни коя корица ви допада най-много!

Септемврийският брой на списание EVA, както винаги грабва вниманието и определено звучи много есенно и колоритно. Чаровната българска певица Рут Колева позира на фона на красиви цветя, които перфектно кореспондират с татуировката на изпълнителката и подчертават топлите медни нюанси на косата й.

Момичето от корицата на списание Grazia е Станимира Колева, която в интервю за изданието разказва за трудния път от подиума до големия екран и за голямото си желание да отгледа дъщеричката си в Лондон. Стилистите са избрали за нея чудесен стрийт аутфит с акцент към сините нюанси и масивните метални бижута.

Красивата телевизионна водеща Нели Атанасова е лицето на списание Elle. Основната тема на броя е денимът, затова брюнетката позира по дънки и топ, но това не й пречи да изглежда все така сексапилна.

Риана впечатлява със своята гореща осанка от страниците на Harper’s Bazaar. На корицата на септемврийското издание виждаме певицата със страхотна бяла рокля с изрязани елементи на Calvin Klein. Фотограф на кадъра е Камила Арканс. Кейт Бекинсейл разпръсква чар от новия брой на Glamour. Магнетичната бронетка изглежда улра секси и женствено, облечена в черен топ с перца, дело на дизайнерката Alberta Ferretti.

Автор: Делица Цонева