Модните списания през септември – красота и стил

През първия есенен месец на 2013 година българските модни списания са ни подготвили много интересни родни и световни знаменитости. От кориците греят няколко прекрасни дами с различен, но шикозен стайлинг.

В студиото на списание Elle Диана Алексиева успешно влезе в ролята на модел и представи най-доброто от есенно-зимните модни колекции. На корицата тя позира с палто от H&M и рокля в индигово синьо.

Септемврийският брой на списание EVA грабва вниманието с присъствието на една успяла и красива българска звезда. Алекс Раева показва различните си лица пред изданието, а визията й на корицата е просто ослепителна!

Телевизионната водеща Ирина Тенчева сияе на корицата на Grazia. Стилистите са подбрали за нея артистичен стайлинг с различни принтове. Лицето на Harper’s Bazaar България за септември е сладураната Дакота Фанинг. Фотосесията с актрисата носи названието „Порасналото дете на модата”.

Сексапилна и магнетична, Кейт Мос пленява от корицата на списание Glamour, облечена в чувствена рокля, допълнена от артистични цветни обеци. Лицето на списание Cosmopolitan e Нина Добрев. Повече за фотосесията може да научите тук, тъй като тя бе публикувана първо в американското издание.

Автор: Делица Цонева