Модният провал на Риана

Риана избра необичаен тоалет, с който да посети едно от любимите си летни събития – фестивала по случай края на сезона за беритба на захарна тръстика на острова.

Поводът по начало изисква по-цветно и необичайно облекло, защото такъв е стилът на фестивала. Но тази година певицата подходи още по-смело с тоалета си и като че ли не й се получи така добре.

Визията се състоеше от цикламена рокля, цялата обгърната с широки пера. За обувките си Рири избра островърхи токчета отново в розово, с много брокат и завързване над глезена. Визията беше допълнена със зелен грим с брокат в стил началото на хилядолетието и прическа в същия тон. Очилата, които в един момент звездата реши да добави, бяха обсипани с брокат, както и гривната, която носеше.

Силно претенциозната рокля, в комбинация с гръмките аксесоари и грим създаде натрупване на визията, което може би се оказа грешката на Риана.

В други години, когато е посещавала събитието, тя ни е демонстрирала страхотни тоалети – отново гръмки и цветни, в стила на фестивала, но създадени с повече внимание към детайла и премереност.