Модни находки на седмицата в племенен стил

Трайбъл стилистиката е топ тенденция през последните няколко сезона. Тя се явява разновидност на етно модата, насочена към племенния стил. Затова различни индиански или африкански мотиви, намират своето отражение в модния свят по един изключително артактивен начин.

Палитрата от цветове е богата и може да включва най-различни нюанси – от земната гама, до ярки колоритни интерпретации. Характерното за този стил са десените обагрени от най-различни геометрични шарки, някои от които ни напомнят на сложни диаграми или карти на съкровища.

Има нещо много мислично в част от трайбъл щампите, а едновременно с това стилът ни напомня близостта с природата, затова много го харесваме, особено през летния сезон.

Предимство на облеклата и аксесоарите в етно стил е, че отиват на всички и придават много характер на визията.  Може да намерите атрактивни предложения в почти всички магазини, а ние сме селектирали за вас и няколко красиви продукта от онлайн магазините:shopping-terapia.com, newlook.com и boohoo.com.