Модни находки на седмицата в ментово

Ментовото е сред любимите ни цветове през лятото. То носи усещане за свежест, прохлада и елегантно присъствие. А и колко е приятно да пием ментов коктейл в унисон с визията през горещото време!

Красивата ментова тоналност може да внесете в ежедневието за работа, разходка или на плажа. А с парти визия в тази гама със сигурност ще привлечете вниманието, като може да заложите на ефирна рокля или секси гащеризон. Аксесоарите и бижутата, подчинени на пастелния синьо-зелен оттенък, пък ще допълнят чудесно аутфит в изчистена гама или облекло, изпъстрено с ярък принт.

* Anna October, Burberry Prorsum, Gareth Pugh, Jason Wu и Maria Grachvogel

Ментовото отива както на брюнетките, така и на блондинките. То се комбинира чудесно с изключително много цветове. Отива си с класическото-черно бяло, с нежната розова палитра, с лавандулово и повечето пастелни цветове. В комбинация с моряшки принтове или кобалтово също стои много атрактивно.

С усмивка ви подканваме на шопинг, подвластен на този приказно нежен цвят. Нашите модни находки през тази седмица са от колекциите на онлайн магазините: boohoo.com и newlook.com.