Модни находки на седмицата в неоново

Летният сезон ни предразполага да бъдем смели в модните си решения, за да се откроим с отличителен сталийнг като на модна икона. Неоновите нюанси на най-различни цветове са актуален и много младежки тренд, с който лесно ще постигнете подобен ефект.

Ние ви предлагаме едно чудесно съчетание от розово в цикламен оттенък, ябълково зелено и лимонено жълто. Комбинацията на тези три красиви багри изглежда страхотно и носи много позитивно усещане. Дори да изберете само един цвят и да го съчетаете с неутрално бяло, черно или бежово – също е прекрасно решение. Тюркоазеното и кобалтово синьо са друга възможност за микс с тази палитра.

С рокля, панталон, сако или топ в неонов стил ще бъдете винаги в центъра на вниманието, независимо дали сте на работа или парти. Ако искате да впечатлите всички с ярък и свеж стил, вижте нашите модни предложения. Дори само едно бижу или аксесоар, подчинен на тази тенденция, ще бъде чудесен акцент към облеклото ви.

Селектирахме няколко атрактивни продукта от онлайн магазините:shopping-terapia.com и newlook.com. Отбележете края на лятото с много позитивна визия!