Модни находки на седмицата в стил Chanel Resort 2015

Лятото е чудесен сезон, в който може да внесете екзотика във визията, като я подчините на стилистика, повлияна от културата на различни далечни дестинации. Точно това е очарованието на круизните колекции, които бяха представени през месец май и днес една от тях ще бъде наше вдъхновение.

Resort колекцията на Chanel за 2015 година отразяваше по чудесен начин красотата и колорита на Ориента. Видяхме много разкошни ефирни рокли от полупрозрачни материи, грабващи окото с приказни пъстроцветни десени или декорации от ръчно нашити кристали и мъниста.

Днес решихме да потърсим из онлайн пространството шопинг находки, които са инспирирани от етно трендовете. Бохемското излъчване на дългите рокли с ефектни щампи, тюл съчетан с бродирани мъниста, миксът на цветове – навяващи модата в Ориента, бяха отправни точки при нашата селекция.

Открихме чудесни тоалети на изгодни цени, напомнящи модните творения, създадени от Карл Лагерфелд за круизната линия на Chanel. Ако искате да приличате на екзотична принцеса, с красива и женствена рокля, заложете на някое от нашите предложения. Топлият сезон е много подходящ за макси рокли в етно стил, осбено ако е комбинирана с подходящи бижута и удобни ниски сандали. Модните продукти са от британските онлайн магазини: goddiva.co.uk и boohoo.com.

автор: Делица Цонева