Модни находки на седмицата: есенни боти

Есента е сезона на ботите, затова днес в нашата редовна рубрика „Модни находки на седмицата” ще им отделим специално внимание.

Изборът на модел зависи от вашите модни предпочитания, работа и повод, заради който избирате този тип обувка. Удобни и практични за всеки ден, елегантни, ако сте ценители на изисканото излъчване, сексапилни, ако обичате да привличате погледи на партита, грънч – ако сте бунтарки по природа.

Тази година тенденциите при ботите предлагат голямо разнообразие. От ниски модели до такива на висок ток с различна дебелина. Платформите продължават да са актуални.

Интересни декоративни орнаменти като бродерии, катарами, капси и ципове ще направят визията по закачлива, а обувката ефектен завършек на облеклото. Животински принтове също са хит, затова не се колебайте да заложите на изчистена визия с анималистичен аксесоар.

Изкушете се с някой нов модел, който да допълни колекцията ви през тази есен. Продуктите, които подбрахме са от онлайн магазините: 3suisses.bg, boohoo.com и newlook.com.

Вижте още модели на шикозни боти от 3suisses.bg

Богата колекция от боти в schuh.co.uk!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни находки на седмицата: карирани връхни дрехи

Модни находки на седмицата в маслинено зелено

Модни находки на седмицата: стилни портмонета

Модни находки на седмицата: леопардови обувки

Модни находки на седмицата: жилетки в графична гама

Модни находки на седмицата: колоритни рокли

Модни находки на седмицата: стилни топове

Модни находки на седмицата с пепит