Модни находки на седмицата: зимни ботуши

Харесва ви или не зимата дойде, затова е време да помислите не само за модната си визия, но и за фактори като топлина и удобство. Погрижете се за своя комфорт през студените дни, като изберете стилни и практични ботуши. Разнообразието от модели е голямо, затова сме сигурни, че ще откриете най-подходящите модели, които да отговорят на личните ви критерии за стил и начина ви на живот.

За дамите, които държат на всяка цена да бъдат елегантни и грациозни са подходящи моделите на висок ток, но все пак заложете на по-дебел ток, за да ви бъде достатъчно удобно. Изисканите детайли по дизайна на обувката, качествената материя и гамата в унисон с визията са важни при избора на модел.

Ботушите на ниска платформа са не по-малко модерни! Те са най-доброто решение за динамичните момичета, които търсят съчетание от комфорт и шик. Велурените модели придават допълнителна доза елегантност за по-специални поводи, но ако искате да ви е топло подберете ботуши с хубава вата. Грънч стилистиката е много ефектна при casual излъчване, а цветните гумени ботуши са чудесен вариант за артистичните дами.

Модните находки, които селектирахме за вас са от онлайн магазините: 3suisses.bg, schuh.co.uk, boohoo.com и newlook.com. Още много предложения ще откриете ТУК:

Разгледайте цялата колекция от ботуши в онлайн магазин 3suisses.bg!

Още много модели боти и ботуши вижте в британския сайт schuh.co.uk!

Насладете се на многообразие от модели в онлайн магазин newlook.com!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни находки на седмицата: аксесоари в есенна гама

Модни находки на седмицата: графични рокли с дантела

Модни находки на седмицата: есенни боти

Модни находки на седмицата: карирани връхни дрехи

Модни находки на седмицата в маслинено зелено

Модни находки на седмицата: стилни портмонета

Модни находки на седмицата: леопардови обувки

Модни находки на седмицата: жилетки в графична гама

Модни находки на седмицата: колоритни рокли

Модни находки на седмицата: стилни топове

Модни находки на седмицата с пепит