Модни находки на седмицата: летни шалове

Най-големите модни икони знаят тайната на успешната визия – правилните аксесоари! Ефектното звучене на един ауфтит се дължи именно на детайлите. Те придават колорит, настроение на външния вид. Всички добре знаем, как с различни аксесоари едно семпло облекло може да придобие различни „оттенъци”.

Днес ще фокусираме вниманието ви върху шаловете, които са сред любимите ни аксесоари, а и често се свързват с представата за френския шик. През лятото те имат декоративна функция, материите са ефирни, десените – пъстроцветни и грабващи вниманието. Може да заложите на уникални модели с шарени щампи, шалове с ресни, пискюли или други атрактивни декорации.

Как да носите шала? Изборът е ваш и зависи от повода и облеклото ви. Този аксесоар е мултифункционален, защото на врата се превръща в красив акцент към облеклото, на главата става кърпа, а обгръщайки тялото на плажа – играе роля на ефирно парео.

Модните находки, които селектирахме са от онлайн магазините: boohoo.com, laredoute.co.uk, yoox.com и newlook.com. Внесете цветен щрих на летния си аутфит!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни находки на седмицата с ресни

Модни находки на седмицата за детския стил

Модни находки на седмицата: летни туники

Модни находки на седмицата: сандали за плажа

Модни находки на седмицата в ментова гама

Модни находки на седмицата: къси панталонки

Модни находки на седмицата: бели рокли

Модни находки на седмицата: златни аксесоари

Модни находки на седмицата: неонови аксесоари

Модни находки на седмицата: цели бански

Модни находки на седмицата в райе