Модни находки на седмицата: макси рокли

Страхотните дълги рокли продължават да са безспорен хит по модните подиуми. Макси дължините са разкошен вариант не само за елегантните вечерни тоалети, но и за ежедневния стил.

Модните находки за тази седмица са подчинени именно на този женствен тренд, който е изключително подходящ за пролетта. За официална визия е важно да комбинирате дългата рокля с красиви бижута, стилен клъч и обувки, които да допълват цялостния моден ансамбъл.

При “casual” стилистиката обаче може да развихрите въображението си на пълни обороти. Роклите с бохемско звучене чудесно се съчетават с ефектни трайбъл бижута като масивни колиета и обеци с пера, големи небрежни чанти, сандали с много каишки. Класическото късо кожено яке би добавило дръзки щрихи на аутфита ви. Бъдете смели в модните съчетания и не се страхувайте да експериментирате.

Селектирали сме чудесни предложения от онлайн магазините. Макси роклите са в различен стил, за да подхождат на всякакви натури. Продуктите са от колекциите на сайтовете: boohoo.com и fashionup.bg.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни находки на седмицата: букет от цветя