Модни находки на седмицата: мини чанти

Модните находки през тази седмица са посветени на малките кокетни чанти с атрактивен дизайн, без които не можем през летния сезон. Те са идеално допълнение към парти визията и ежедневния стил.

Защо ги обичаме толкова много? Освен ярките и шарени дрехи, с които привличаме вниманието през лятото, понякога се нуждаем от практични едноцветни облекла, които винаги излъчват класа и елегантност. Но за да постигнете визия на модна икона, трябва да заложите на някакъв свеж акцент. Точно тук е ролята на ефектната чанта.

Шикозните пликове, клъчовете и мини моделите с метална дръжка са много добър и актуален избор. От вас зависи, дали ще се спрете на по-класически вариант, ултра свеж нюанс в неонова или бонбонена гама, или чанта с различен вид щампа на цветя, животински, етно или геометрични мотиви.

Подбрахме за вас интересни летни чанти в различна стилистика, за да се откроите през този сезон с ефектни аксесоари. Вижте нашите страхотни модни находки, които открихме в асортимента на онлайн магазините: newlook.com, boohoo.com и shopping-terapia.com.